About Me

TELEFOON
+31 6 30492573
ADRES
Zijlweg 111, 2013 DE, Haarlem
KVK
70715491
EMAIL
contact@hetzwarteschaap.training

Over het Zwarte Schaap

/Wie ik ben

Michiel de Zwart is het originele zwarte schaap. Na zijn middelbare school is hij professioneel gaan zeilen in het Caraïbisch gebied. Na een toelatingsexamen aan de Universiteit van Amsterdam is hij Geschiedenis gaan studeren waarna hij snel carrière maakt bij een internationale bank. Nu is hij een gecertificeerd trainer en een ervaren organisatie en procesverbeteraar, die mensen wil inspireren om onafhankelijk te denken en moedige, originele keuzes te maken. Het is zijn missie om binnen organisaties diversiteit van denken te bevorderen en mensen te helpen het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Het Zwarte Schaap daagt mensen uit om het Zwarte Schaap in zichzelf te omarmen en autonoom te denken. Tegelijkertijd helpt het Zwarte Schaap organisaties om iedereen bij het team te betrekken en talent optimaal te benutten. Want hoe communiceer je met iemand die anders denkt dan jij? Hoe creëer je een omgeving waarin iedereen maximaal tot zijn recht komt? Het Zwarte Schaap geeft antwoorden op deze vragen en helpt bij het tot stand komen van een creatief en inclusief team van mensen die anders durven denken. Ideaal voor bedrijven die in een verandertraject zitten en meer zelfsturend, Agile of LEAN willen gaan werken.

De meeste organisaties zijn tegenwoordig bewust van het belang van diversiteit als het gaat om gender, etnische achtergrond, seksuele voorkeur of religie. Maar is er ook ruimte voor diversiteit in denken? Dat is belangrijk, want organisaties die divers zijn, sluiten beter aan op de wensen van hun klanten, zijn innovatiever en dus winstgevender. Kortom: met trainingen van het Zwarte Schaap kunnen organisaties zich onderscheiden van de kudde.

Leave a Comment